Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Dejte mi přístup ke zdrojákům a já vám ty Slevy na booking ve svém volném čase opravím.

0 Citovat

Jen taková prkotina - ne všude jsou správně použity rody:  "ona odpověděla", "ona napsala...", ale "ona se přidal...".

0 Citovat

Vydírání: jestli nepodniknete nic s tou Marií a dalšimi tapetáři, začnu tapetovat já. Udělám cron skript, který každých patnáct minut pošle do té debilní skupiny nějaký komentář. Uvidíme, kdo vydrží déle. Maria, nebo můj skript?

0 Citovat

Leoši, pozor, třeba Maria má taky nějaký skript :D

0 Citovat

To vypadá na válku :D

0 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Dejte mi přístup ke zdrojákům a já vám ty Slevy na booking ve svém volném čase opravím.


Keby si sa k tym zdrojakom dostal, ta poprosim opravit aj spravy :)


Mam na jazyku taku sprsku nadavok, ze by ich tu bolo na minimalne 3 strany. Prosil som tu aktivnych ludi o zlavy na booking, nech podporim "nasich" ...  po tyzdni bola polka sprav v peachi  ... ze to mikimu nejde na windows XP je jedna vec, ale ked to nefunguje ani na najnovsich systemoch, tak je to trosku hodne na chuja.


Dajte to uz konecne dokopy, to bolo mailov v schranke ake nove uzasne, fantasticke inovativne cestujlevne ... a vysledok z toho zatial je ,ze polovica veci je na ****  a robi sa s tym aj po "urgenciach" velke H.
0 Citovat

Ukryto :)

0 Citovat

Zdravím, nějaký posun ve věci viz. níže? Číst tento web s tou chybou je opravdu k vzteku. Díky.


Jarda napsal(a):

No pokud máte po ruce desktopový Windows 10 a v něm Edge, pak pomocí Vývojářských nástrojů F12 lze v záložce Emulace přepnout browser třeba na Lumii 950 a pak už to "pěkně" blbne stejně, jako mně na mobilu.

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Ukryto :)


Hurá, děkuju. Už nemusím zkoušet, jak máte kvalitní antispam a můžu dělat něco užitečnějšího. A jsem vážně zvědav, jaký to bude mít efekt na tapetáře. Zda je to bude bavit, když se diskuse neobjeví na titulce.

0 Citovat

voughne napsal(a):

Mam na jazyku taku sprsku nadavok, ze by ich tu bolo na minimalne 3 strany. Prosil som tu aktivnych ludi o zlavy na booking, nech podporim "nasich" ...  


Kdyby byly patičky uživatelských profilů, tak by šly dát odkazy do nich. Nebo si je lidé mohou dát do profilu do sekce O mně. 

0 Citovat

este jedna vec...preco moze byt vo fore viac uzivatelov s rovnakym menom?

aj teraz v čete som zmateny, ked pise jeden pod nickom XXX a rovnaky nick len s inou ikonkou existuje tiez

0 Citovat

Ještě další drobnost - časy u příspěvků. Př. teď je 20.7.2018, 10:18, o 2 příspěvky výš je uveden příspěvek od Leoše L. s časem "Včera v 11:58 18.7.2018 11:58". Což rozhodně včera nebylo, mělo by tam být "Před 2 dny". Je mi jasné, že se to určuje podle uplynulých hodin, až bude čas > 11:58, tak se tam objeví "před 2 dny", ale to není dobře...

0 Citovat

Ty dvojité nicky vznikají na základě toho, že nepracujeme s nickem, ale jménem a příjmením. V tom okamžiku nemůžeme někoho blokovat za to, že se jmenuje stejně jako druhý.

Otázkou tedy je, zda je to překážka a způsobuje to nějaké problémy? Pak to můžeme řešit, ale zatím jsme na nic nenarazili.

0 Citovat

tak akoze je to logicka blbost samozrejme, si zalozim ucet Michal XY a dam si rovnaky profilovy obrazok, tak sa v tom uz nevyzna nikto

0 Citovat

Tak to samozřejmě umíme řešit smazáním účtu. Fce je totožná s  FB a jinými sociálními sítěmi. Chat weby a fóra pomalu vymizely, nechtěli jsme se vracet v čase.

0 Citovat

ja neviem, teraz mi pisal nejaky Michal a najprv som myslel ze Kopecky a asi to nebol, az ikonka prezradila.

0 Citovat

Michal tu měl ale vždycky i příjmení ne? Teď ho též nevidím.

0 Citovat

ved to, ze takto si kazdy moze zmenit a napr. hoaxovat :D

0 Citovat

tonic napsal(a):

ja neviem, teraz mi pisal nejaky Michal a najprv som myslel ze Kopecky a asi to nebol, az ikonka prezradila.

Nic jsem ti teď nepsal...

0 Citovat

jj, nejaky iny doppleganger

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Michal tu měl ale vždycky i příjmení ne? Teď ho též nevidím.


Jsi ho radeji smazal a ze zacatku se mi pletl dost s jinym Michal. On totoz Michal K. si pri tom zmenil snad 2x avatara, ted tam ma snad pinacoladu ci co. Ale stejne se mi plete s jinym Michalem, ktery ma taky tmavsiho avatara a nekdy vaham, ktery pise.


PS: je na Iphonu jako na pc nastavene, ze po rozkliknuti daneho tematu to skoci na prvni novy prispevek?  Mne se to na iPhonu stava tak jednou za tri temata, ze to skoci na prvni pridany prispevek. Vzdy scrolluji cele tema. 

0 Citovat

Michaly přejmenovat... Aby se v tom prase vyznalo.

0 Citovat

Ono ste to dosť hlúpo vymysleli. Na internete zvyčajne chce človek používať svoj "nick", t.j. ak má niekto potrebu v kľude si môže dať svoje meno ako nick, prípadne nech sa zobrazí iba v profile.


S nickom Michal mi to tiež chvíľu trvalo :-)

0 Citovat

To není piñakoláda, to je přírodní kokosový ořech na pláži na Phi Phi Don ;) 

0 Citovat

Funkcionalita reakce na mé odpovědi je taky nějaká rozbitá. Viz obrázek.



reakce.png

0